Retreat-aug

Kvinde Retreat - August 2022

Awakening our Divine Masculine withinKære søster ❤️

 

Vi inviterer dig til et helt særligt sommer retreat den 4.-7. august på Fyrregården ved Gudmindrup Strand i den smukke Sejrø Bugt.

 

Energien er ganske særlig denne weekend lige op til Lions Gate den 8/8. Manifestation er kodeordet. Venus lander i en direkte opposition til Pluto og har adgang til sin egen dybeste og rå sandhed. Samtidig står Mars i konjunktion med den rebelske fremtidsplanet Uranus på den nordlige måneknude i Tyren. Denne vævning af guddommelige dansetrin på himlen, sætter et skarpt fremadrettet karmisk fokus på nødvendigheden af, at vores indre maskuline guddommelige energi i en moden og healet udgave, nu skal kunne holde formen for vores indre feminine energi. Det er absolut afgørende ind i denne nye tid på jorden, at vi lærer at styrke det sunde maskuline aspekt i os selv, fremfor at tro vi skal hente den maskuline energi udefra, for at kunne være i vores feminine essens. Først når vores indre maskuline energi står stærkt, kan vi skabe en ny verden fra et feminint og intuitivt sted i os. Skabelsen sker i magien mellem de to modpoler.

 

Vi 3 søstre mærker derfor at denne weekends proces, skal helliges vækkelsen af det Divine Masculine i vores feminine kroppe. Vi kalder en cirkel af søstre sammen, og i fællesskab dykker vi med nysgerrighed og forundring ned i kroppen, for at opleve den nærværende, sunde, passionerede udgave af den maskuline tyr. Vi skal udforske og opleve i kroppen, hvordan vi kan blive bedre til at holde den maskuline form fra et egoløst sted, for vores indre vilde feminine formløse skabelse.

 

Vi har alle tre gået vejen til balance intensivt de sidste år, og oplever at vi nu kan holde en stærk form for vores feminine essens af kreativ og intuitiv skaberkraft. Derfra blomstrer vores selvstændige virksomheder, vores relationer og vores kærlighed til os selv. Konkurrence imellem os eksisterer ikke længere og hører en gammel tid til. Fremtiden kalder på ligeværdig intuitiv samskabelse, hvilket vi netop vil lade være den højere guideline for flowet igennem denne weekend.

 

 

Rejsens forløb

Torsdag eftermiddag åbner vi cirklen med at lande i energien sammen, og grounde dybt ned i vores rodchakra. Vi sætter os i ceremoni og forbinder os igennem Moder Jords dybeste rødder med den hellige cacao plante, åbner os for mødet med hinanden i cirklen og sætter personlige intentioner for weekendens indre rejse. TrineMai vil spille og synge sin hjertemusik til ceremonien, så du på få timer glemmer alt om hverdagen du kommer lige fra.

 

Fredag rejser vi op i harachakraet og vandets element. Vi vil igennem intuitiv dans, bevægelse, sang og musik forbinde os dybt med det flydende feminine i os selv. Enhver skabelse udspringer fra den frie feminine natur i os, hvorefter det maskuline i dybeste respekt for skabelsen, skal give det en form og bringe det til fysisk manifestation på vores vej.

 

Lørdag fortsætter vi rejsen op i vores Solar Plexus og aktiverer vores indre maskuline flamme og arbejder med at skabe en sund form for det feminine. Hvis vi begynder at præstere, kontrollere og forcere manifestationen mister vi naturens magi – men hvis vi modsat bliver tøvende og angste for at handle, dør naturens magiske momentum ligeledes. Vi vil arbejde på at aktivere vores ild og vores sunde maskuline handlekraft på celleplan.

 

Søndag lander vi i hjertet og de øvre chakra, hvor det ydmyge modne maskuline nu bøjer sig for vores indre guddommeligt feminine visdom og urkraft. Det åbner os for portalen til skabelse og manifestation igennem Lions Gate dagen efter vores hjemkomst. Løvens portal falder altid 8/8 når vores klareste stjerne og spirituelle sol Sirius, alligner sig med Orions bælte over pyramiderne i Giza og man siger Nilens breder flyder over og nærer jorden til frugtbarhed og overflod.

 

I løbet af de 4 dage vil du opleve:

-Cacao Ceremoni med livemusik og hjertesang

-Intuitiv dans, bevægelse og sang

-Womb Voice Aktivering

-Shamanic Breathwork Ceremoni

-Tantrisk Puja Cirkel Ceremoni

-Guidede processer feminin/maskulin energi

-Aftenbål med tromme og sang

 

Rammen

Hele weekenden pakkes ind i en blid ramme af daglig morgen yoga og guidet meditation. Der serveres tre veganske og glutenfri måltider hver dag, samt te og diverse snacks. Vi skal nyde havbad fra den nærliggende strand, vildmarksbad i den smukke have, bålhygge om aftenen og et kærligt søsterfællesskab med dyb udveksling.  

 

Praktisk

Ankomst og indlogering torsdag den 4. august kl. 15.30-16.

Vi tjekker ud søndag den 7. august kl. 15

 

Adressen til Fyrregaarden er Matolievej 14, 4373 Højby

 


Tilmelding og energiudveksling inklusiv alt:


Retreatet er fyldt op! - ikke flere ledige pladser 

 

Medbring

-sengelinned, håndklæde og strandhånklæde 

-badetøj og praktisk behageligt tøj til yoga, afslappet væren.

-ceremonielt tøj til de særlige cirkler.

-Blindfold/øjenmaske og farveblyanter til breathwork

-dagbog

-en personlig amulet /krystal til alteret.Vi glæder os helt vildt til at samskabe denne smukke weekend med Jer!

Kærligst Maria, TrineMai og Freyiia