Community

 ~ Circle of Truth~

I december 2020 fik jeg en pludselig impuls til at facilitere en meditationsrejse, hvor jeg sendte LIVE og guidede en smuk meditation kl. 7 hver morgen i 19 dage op til den store konjunktion den 21.12.2020


I løbet af måneden dannedes et smukt fællesskab af mange hundrede mennesker, som mediterede med mig hver morgen og følte sig løftet og støttet i deres personlige udviklingsproces, som ofte er en ensom færd. 


Da rejsen sluttede gik der kun få uger, før det blev vist tydeligt for mig en sen nat, at jeg skulle skabe et online community, hvor ligesindede der går vejen, kan være en del af et fællesskab, som jeg faciliterer og holder rum for. Hver mandag mødes vi online til en LIVE morgenmeditaiton, som start på ugen. Derudover går jeg live hver uge og taler om alverdens forskellige temaer ift. personlig udvikling, astrologi, skyggearbejde, healing osv. 


Fællesskabet har jeg skabt på platformen Patreon, som er skabt af kreative mennekser til kreative mennesker, der har noget på hjerte. Du kan se en introvideo hvor jeg fortæller det mere på linket herunder, og derfra vælge om du vil melde dig ind og kigge indenfor. Min mission er jeg for en beskeden økonomisk støtte og udveksling, kan dele overflod af inspiration, healing og redskaber til selvhjælp til mange flere ad gangen. Du betaler pr. måned og kan altid vælge at melde dig ud uden binding. Vælger du at melde dig ind for et helt år, får du to måneder gratis. 

Med din støtte får du adgang til:  • Astrologisk energi update til den kommende uge hver søndag enten på skrift eller kort video.
  • LIVE meditation hver mandag morgen kl. 7 
  • Jævnlige astrologiske intuitive updates (hvor jeg går et spadestik dybere, end på Ny- og Fuldmåne videoerne på min YouTube kanal)
  • Et brugervenligt forum/app, hvor du kan kommentere på mine videoer og interagere med mig og de øvrige medlemmer i fællesskabet. Skab nye private relationer med ligesindede!
  • En månedlig LIVE Q&A - spørgsmål fra Jer, som besvares af mig.
  • Et sporadisk flow af intuitivt inspirerede videoer, som følger min aktuelle energi (Tolkninger, guidance, healing, undervisninger)
  • Øjeblikkelig adgang til alle tidligere videoer, som går forud for din tilmelding. Databasen vil naturligt vokse som tiden går.
  • En lukket privat facebookgruppe hvor du kan connecte, dele og mødes med de andre medlemmer.Ved tilmelding betaler du 111 kr (+moms), hvilket trækkes igen automatisk hver den 1. i måneden. Du kan selv vælge at donere et højere beløb, hvis det føles mere i balance for dig. Du kan til hver en tid opsige dit abonnement uden binding.

Har du spørgsmål må du endelig skrive til mig på freyiia@indresandhed.dk

Jeg garanterer dig, du får en værdifuld udveksling for din støtte og jeg håber du har lyst til at være med.

Jeg glæder mig til at connecte med dig derinde, 


Træd med ind i en højtvibrerende cirkel af lys og kærlighed!
Med dit månedlige bidrag støtter du mit arbejde, som menneskeligt fyrtårn og sjælelig vejviser. Det har længe været mit drive at finde en måde, hvorpå jeg kan hjælpe mange flere mennesker, for en symbolsk energiudveksling, hvor alle kan være med. Det er du nu med til at gøre muligt med din støtte. 

Af hjertet tak!


Kærligst Freyiia